Veggiebasket

Werkwijze

Registreren

U kan zich aanmelden bij Veggiebasket om te bestellen door een account te maken (registreren).
Na de registratie krijgt u een mail met een login en een wachtwoord. U kan uw account nog niet meteen gebruiken, uw account wordt pas actief na een  manuele goedkeuring door het team van Veggiebasket.

Na de goedkeuring van uw account, waar u mailtje voor ontvangt, kan u inloggen op uw nieuwe account (login) met uw verkregen gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord). Indien gewenst kan u uw wachtwoord veranderen.

Voor sommige mensen  wordt de postcode veranderd om de leveringsdag te kunnen aanduiden op de site.

Bestelling

Na het doorgeven van uw bestelling, de leverdatum of afhaaldatum en de keuze van manier van betalen ontvangt u een bevestigingsmail van de bestelling. De bevestigingsmail omvat een overzicht van uw gekozen producten en een richtprijs.

Daarna gaat uw bestelling bij ons in behandeling en tijdens het klaarzetten van uw bestelling worden de producten die verkocht worden per kg eerst gewogen om via het gewicht u een definitieve prijs te kunnen geven. Om u dit simpel uit te leggen: geen enkele appel weegt exact hetzelfde. De richtprijs hieronder kan daardoor nog licht verschillen met de definitieve prijs die u nog krijgt via mail na het klaarzetten van uw bestelling. Wij proberen het bestelde gewicht zo dicht mogelijk te benaderen bij het wegen tijdens het klaarzetten van uw bestelling. Tevens werken wij met producten aan dagprijs. Hierdoor kunnen er lichte verschillen zijn met de richtprijs bij uw bestelling. Mochten deze verschillen groot zijn wordt u vooraf telefonisch gecontacteerd.

 

Levering

Hieronder kan u de leveringsdagen zien voor de verschillende gemeentes. Voor een groot leveringsgebied zoals Sint-Niklaas delen wij dit op in verschillende vaste leveringsdagen afhankelijk van de straat waarin u woont (de postcode met als laatste cijfer het gebied in de onderverdeling van Sint-Niklaas: 9101, 9102… enz). U kan telkens de mogelijke leveringsdagen zien bij het afrekenen van uw bestelling in de leveringskalender.

Mocht u verdere vragen hebben contacteer ons gerust.

Afhalen

Leveringen*

*Leveringen bij bestellingen vanaf 20€ zijn gratis.

*Forfataire bedrag van 2.5€ onder de 20€.

 
Winkelwagen