Hoe gaan we te werk?

Elke regio heeft zijn vaste leverdag. Zodra u zich registreert op de website, krijgt u binnen de 24u een leverdag toegewezen. Vanaf dan kan je je bestelling plaatsen. Leveren gebeurd dagelijks tussen 16u30 en 19u30.
Je kan kiezen uit 3 pakketten en/of een eigen bestelling. Wij maken Fruitpakketten, groentepakketten en mix-pakketten.
De pakketten zijn voorzien van een gevarieerd en vers seizoenaanbod. Elke vrijdag wordt er op "Manden van de Week" en Facebook de foto's van de pakketten gepost. Zo kan je zien wat er in elk pakket zit.
U kan betalen met:
  • Cash
  • Payconiq
  • Bankcontact
  • Overschrijving
Heb je een feestje of een BBQ? Bel me zeker tijdig om te kunnen af spreken als je dit geleverd wilt zien worden. Je kan steeds een ophaalbestelling plaatsen en dan kan je dit komen halen tussen 15u00 en 16u30.
Het kan gebeuren dat je niet thuis bent. Je kunt bij je bestelling bijschrijven dat het bij uw buur/vriend/familie geleverd moet worden. Of we kunnen uw bestelling in de garage/tuinhuis/... achterlaten mits het weer het toelaat. Je kunt ook je bestelling ophalen. Dit kan je dan komen halen tussen 15u00 en 16u30.
We zijn gevestigd in het zelfde gebouw van "De Wase Fruitmarkt". Je kunt uw bestelling ophalen tussen 15u00 en 16u30 Het adres is: Entrepotstraat 20 9100 Sint-Niklaas
Dit kan inderdaad. Ook al ben je niet ingeschreven in het systeem. Bel me hier voor op en dan spreken we af. Mijn telefoonnummer is 0483 48 16 54